Kuyuluk Belediye Ortaokulu

Belgegeçer : 0 324 358 28 81
WEB https://kuyulukbelediyeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇAMLICA MAH. DADALOĞLU CAD. A BLOK NO 36/1 MEZİTLİ / MERSİN
VİZYON : Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
BAŞARILAR : 2011/2012, 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılında "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında Mersin´i temsil etmesi. 2012/2013 Eğitim-Öğretim yılında kız futbol takımı ilçe üçüncülüğü. 2012/2013 Eğitim-Öğretim yılında SODES kapsamında erkek futbol takımı grup üçüncülüğü.

Öğretim Şekli :Tekli
Isınma : Klima
Servis : Okulumuza öğrenci getiren devlet-özel taşıma servisleri bulunmaktadır.
Ulaşım : Mezitli - Kuyuluk dolmuş hatları ile sağlanır.Sürekli otobüs ve dolmuş çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çamlıca Mahallesi Dadaloğlu Caddesi 36/1 Mezitli/Mersin
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklığı 17 km´dir. Okulumuz ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futsal, Basketbol, Badminton